Friday, June 8, 2012

Shidi Shah

Jangan Layan No Ni 03-27874200 & 03-20366888



Dari semalam lagi ak dapat panggilan dari no kat atas. semalam ak tido so mlas nk angkat. ingatkan  orang dari company mane2 ker kot2 dapat inverview sbb kat jobstreet ak banyak apply tuk keje.


so aku pn google la no tu. mmg dah ramai yg kene rupanyer.. dia mengaku dari bank yg kita langgan dan promot tuk beli insurance. tak caye tgok cini ak tlg google kat korang..haha. 


Petang tadi dia kol lagi. so ak angkat jela saje2 nak taw. mmg betol la penipu yg mengaku agen insurance dari CIMB. taw pulak diaorang ak ni pakai cimb. cara cakap bukan main lancar lagi.expert benor dah menipu.


sampai separuh jalan dia ckp ak terus cakap xberminat. 


"Saya Rasa Saya Xberminat Lah"   aku jawab..


"Ok Bye"  terus letak..hahaha..


pastu dia kol lg dgan no yg lain. no ni pulak 03-20366888 ..ak xangkat dah..mlas nk layan..


kalau korang kene jgn tertipu yer.nak layan saja boleh.wat dia sakit hati ker..haha..


ok just for your information  INGAT NO NI 03-27874200 & 03-20366888

Shidi Shah

About Shidi Shah -

Author Description here.. Nulla sagittis convallis. Curabitur consequat. Quisque metus enim, venenatis fermentum, mollis in, porta et, nibh. Duis vulputate elit in elit. Mauris dictum libero id justo.

Subscribe to this Blog via Email :

22 comments

Write comments
June 8, 2012 at 5:32 AM delete

kena hati-hati setiap panggilan telefon yang masuk. Tapi, dengar boleh, percaya nanti dulu... siasat dulu, kalau agak-agak memang tak berminat, dengar je... haha

Reply
avatar
shidi shah
AUTHOR
June 10, 2012 at 11:40 AM delete

org menipu mcm2 cara sekarang...
zaman dah moden, menipu pon moden

Reply
avatar
aswadz
AUTHOR
June 24, 2012 at 8:11 AM delete

aku biasa nyer kalo org insuran call, pastu aku save no. diorang. next time diorang call, confirm x angkat dah...

Reply
avatar
shidi shah
AUTHOR
June 26, 2012 at 3:48 AM delete

nk save pn mlas ase..wat menyemak dlm nset jer.haha

Reply
avatar
Syazana Zainn
AUTHOR
February 23, 2013 at 3:06 AM delete

betul, haritu ada baca pendedahan mazidul akmal sidek
tp pasal credit card la
mmg kena hati2 if benda2 gini

Reply
avatar
October 24, 2013 at 1:59 AM delete

AKU PN DEPA CL TD.AKU X AGKT PN.

Reply
avatar
February 17, 2014 at 2:12 AM delete

No nie ade talifon aq jgak...die kata dari cimb...aq talifon cimb die kate no nie bkan dari cimb...scam....

Reply
avatar
February 17, 2014 at 2:13 AM delete

Aq bru kene...minggu lpas die col...die kata dri cimb..aq col cimb, cimb ckap die scam,...bahaye...

Reply
avatar
dalila
AUTHOR
May 5, 2014 at 8:47 PM delete

tq sgt3..br dapat miskol..
try gugel no jumpe blog ni..
nasib baik la xangkat tadi..

Reply
avatar
NiA's
AUTHOR
June 12, 2014 at 9:36 PM delete

sy pn asik dpt call dri nombor nh...ari nh dowg call dkt 10 kali..dasat gila...rimas dibuatnya

Reply
avatar
Muz Taufiq
AUTHOR
April 27, 2015 at 12:04 AM delete

sye pon..tdi baru cll..haha.pastu biar kan dia ckp lelama.haha.siap sruh terangkan blik..pastu ckp tak nak lah.haha

Reply
avatar
Unknown
AUTHOR
January 22, 2016 at 12:23 AM delete

0327263500 ni satu lg no dorg...rini je 3 no die call...kalau ada masa,angkt pastu ckp xpaham bg die terangkan byk kali...hahhah...

Reply
avatar
jai 2201
AUTHOR
January 22, 2016 at 12:24 AM delete

0327263500 ni satu lg no dorg...rini je 3 no die call...kalau ada masa,angkt pastu ckp xpaham bg die terangkan byk kali...hahhah...

Reply
avatar
jai 2201
AUTHOR
January 22, 2016 at 12:25 AM delete

0327263500 ni satu lg no dorg...rini je 3 no die call...kalau ada masa,angkt pastu ckp xpaham bg die terangkan byk kali...hahhah...

Reply
avatar
jai 2201
AUTHOR
January 22, 2016 at 12:25 AM delete

0327263500 ni satu lg no dorg...rini je 3 no die call...kalau ada masa,angkt pastu ckp xpaham bg die terangkan byk kali...hahhah...

Reply
avatar
February 12, 2016 at 12:11 AM delete

aduhhhh..baru dpt miscall dr no yg sama 0320366888...nasib google dulu..he he..so dah tau..panggilan ni tk penting..timer kasih share..ye

Reply
avatar
melina Id
AUTHOR
February 16, 2016 at 7:39 PM delete

032075000 NIE LG SATU NO...

Reply
avatar
ziera nazira
AUTHOR
April 1, 2016 at 3:23 AM delete

SIAPAKAH 03-20366888,03-27874200,03-2075000,03-27274500

Reply
avatar
pungguk malam
AUTHOR
July 26, 2016 at 11:40 PM delete

Saya baru je dapat panggilan dari no tel 0320366888 tapi saya tak angkat. bila saya call balik mesin yang answer. kalau saya dapat bercakap dengan orang tu kalau perempuan saya nak ajak dia lunch dengan saya hahahahaha

Reply
avatar
Khairul Akmar
AUTHOR
August 18, 2016 at 9:18 PM delete

Ahhaha sm la kita pun no sm gk nsb xjwb mmg buang masa aku ja sllalu kn jns nk pksa2 kita plk tu.

Reply
avatar
September 30, 2016 at 2:48 AM delete

Pkai apps truecaller automatic bole detect uts insurance name die.

Reply
avatar